Brzo, sigurno, udobno

Do odredišta s lakoćom – Taxi Božo je uvijek Vaš pouzdan izbor

TAXI ŠIBENIK nudi usluge prijevoza putnika u zračne luke, marine, noćne klubove, kasina kao i druga odredišta po želji klijenta. Izdvajamo i usluge prijevoza u Nacionalne parkove Krka i Plitvice, najljepše i najposjećenije nacionalne parkove Hrvatske, putovanje u Međugorje, jedno od najpoznatijih rimokatoličkih svetišta.

Organiziramo individualne ili grupne privatne ekskurzije i izlete. Svaka ekskurzija ili izleti u potpunosti su prilagođeni vašim potrebama, samo nam recite koliko dugo i što želite vidjeti. Nudimo vam brz i siguran prijevoz do vašeg odredišta. Naša se taxi flota sastoji od luksuznih vozila koji će Vam osigurati udobnost, te Vam, u kombinaciji sa profesionalnošću i ljubaznošću naših vozača, pružiti uslugu koja će nadmašiti sva Vaša očekivanja! Spomenuta vozila su rezervirana samo za turiste, što znači da Vas čekaju čista, udobna i najbolja dostupna vozila!

Sva naša Vozila su nova, klimatizirana i pružit će vam ugodno putovanje. Iskusni vozači uvijek će vam pomoći s bilo kakvim pitanjima.

Usluge poput otvaranja vrata, pomoći oko prtljage i ljubaznost, naš su standard.

Aerodromski transferi

Taxi Šibenik nudi kvalitetnu uslugu transfera putnika iz Zadarske i Splitske zračne luke. Vozite se udobno, a brigu o svemu ostalome prepustite našem iskusnom osoblju. Pružit ćemo Vam profesionalan doček i komunikaciju tijekom vožnje. Mi pratimo sve komercijalne letove, bilo da je Vaš let kasni dva sata ili je došao ranije, možete računati na našu uslugu nakon slijetanja.

Vozni park

U mogućnosti smo udovoljiti svim zahtjevima klijenata s obzirom da u voznom parku raspolažemo od luksuznih vozila (Mercedes E klase) do kombija koji mogu primiti veći broj putnika i prtljage. Brza, sigurna i pouzdana taksi usluga 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, uz pristupačne cijene, pokrivajući cijelu šibensku regiju, a i šire. Zahvaljujemo se svim dosadašnjim i budućim korisnicima.

Usluga najma s vozačem

Uz uslugu transfera i taxi prijevoza imamo i mogučnost najma vozila s vozačem ina taj način možete posjetiti više lokacija uz manji trošak.
Vozilo s vozačem se može iznajmiti u poludnevnom,dnevnom i višednevnom paketu.

Transferi u marine

Nema više čekanja na taksi da Vas odveze iz marine na Vaše odredište! Taxi Šibenik pruža usluge prijevoza putnika iz i u mnoge marine.
Rezervacijom vašeg transfera izbjegavate situaciju u kojoj Vam taksi prijevoznici, koji čekaju u marinama, naplate svoje usluge više nego što je uobičajena cijena transfera. Možemo Vas povesti direktno iz Zadarskog ili Splitskog aerodroma u Vašu marinu.

TAXI SERVICE / CAR EXCURSION / TRANSFERS TO AIRPORTS AND MARINAS, NIGHT CLUBS, CASINO…

Načešće marine u koje vozimo

Marina Dalmacija – Sukošan
Marina Kornati – Biograd
Marina Hramina – Murter
Marina Šangulin – Biograd
Marina Mandalina – Šibenik
Marina Kremik – Primošten
Marina Agana – Trogir
Marina Frapa – Rogoznica
Marina Tankerkomerc – Zadar
Marina Borik – Zadar
ACI Marina Jezera – Murter
ACI Marina Šimuni – Pag
ACI Marina Trogir
ACI Marina Split
ACI Marina Vodice

Najčešće relacije

SOLARIS TRANSFERI
D RESORT TRANSFERI
HOTEL PALAS
KRUZERI TRANSFERI
VODICE
PRIMOŠTEN
TROGIR
NP KRKA

Najčešće relacije – zračne luke

ZRAČNA LUKA ZEGREB – ŠIBENIK – BRODARICA, ŽABORIĆ, GREBAŠTICA, PRIMOŠTEN, ROGOZNICA, SRIMA, VODICE, TRIBUNJ, TISNO, JEZERA, BETINA, MURTER, PIROVAC, LOZOVAC, SKRADIN

ZRAČNA LUKA SPLIT – PRIMOŠTEN – ŠIBENIK – VODICE – TISNO – JEZERA – MURTER – BIOGRAD – SUKOŠAN – ZADAR – SKRADIN

ZRAČNA LUKA ZADAR – SKRADIN – VODICE – MURTER – ŠIBENIK – PRIMOŠTEN – ROGOZNICA – TROGIR – SPLIT

Kontaktirajte nas

Za sve upite i rezervacije, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili e-maila. Naš tim dostupan je 24/7 kako bi vam osigurao ugodnu i sigurnu vožnju.

Adresa

Šibenik, Baldekin

Phone

Mob. 1: +385 (0)91 66 44 000
Mob. 2: +385 (0)91 30 00  319 (ENG)
Mob. 3: +385 (0)91 600 0426

AUTO-TAXI BOŽO obrt za taksi prijevoz i usluge vl. Božo Mijić
3. STUDENOG 1944. 16, ŠIBENIK
OIB 84588674650  |  MBS 92070400

Contact us!