Auto Taxi Šibenik

TAXI ŠIBENIK nudi usluge prijevoza putnika u zračne luke, marine, noćne klubove, kasina kao i druga odredišta po želji klijenta. Također izdvajamo usluge prijevoza u Nacionalne parkove Krka i Plitvice, najljepše i najposjećenije nacionalne parkove Hrvatske, putovanje u Međugorje, jedno od najpoznatijih rimokatoličkih svetišta.
Organiziramo individualne ili grupne privatne ekskurzije i izlete. Svaka ekskurzija ili izleti u potpunosti su prilagođeni vašim potrebama, samo nam recite koliko dugo i što želite vidjeti. Nudimo vam brz i siguran prijevoz do vašeg odredišta. Naša se taxi flota sastoji od luksuznih vozila koji će Vam osigurati udobnost, te Vam, u kombinaciji sa profesionalnošću i ljubaznošću naših vozača, pružiti uslugu koja će nadmašiti sva Vaša očekivanja! Spomenuta vozila su rezervirana samo za turiste, što znači da Vas čekaju čista, udobna i najbolja dostupna vozila!
Sva naša Vozila su nova, klimatizirana i pružit će vam ugodno putovanje. Iskusni vozači uvijek će vam pomoći s bilo kakvim pitanjima.
Usluge poput otvaranja vrata, pomoći oko prtljage i ljubaznost, naš su standard.-.